Menu:

 

Recensies Dieren

Diep ontroerend, confronterend, helder en verhelderend, vertroostend, ondersteunend, bevestigend en openend, zijn woorden die naar boven komen als ik naar de tekeningen kijk en de beschrijvingen lees die Diana voor mij en mijn hond Rick, en voor drie personen die mij dierbaar zijn, heeft gemaakt. Zo raak. Om stil van te worden.
Janne van der Marel (Rick) - Praktijk voor Spirituele Haptonomie

Diana heeft een hartverwarmende tekening van mijn hond gemaakt. Het verhaal wat erbij kwam is zo treffend en mooi, dat ik er iedere keer weer ontroerd van word. Ze heeft mij meer inzicht kunnen geven over mijn hond en onze band. Hiermee kan ik mijn hond nog beter begrijpen en haar geven wat ze nodig heeft. Deze ervaring kan ik iedereen aanraden, Diana weet de juiste snaar te raken en kan hiermee mens en dier begeleiden naar een beter inzicht op zielsniveau.
Nicolien (Joya)

Een heerlijk warme tekening die niet treffender kon zijn. De liefde die ik voel voor mijn hond en de onvoorwaardelijke liefde die ik krijg. We zijn een perfect duo en dat laat de tekening ook zien.
Poyin (Soto)

Ongelofelijk zoals Diana mijn lieve Elisa tot leven heeft gebracht door de zielstekening. Diana wist niet dat Elisa was gestorven. Tijdens het tekenen en het consult werd duidelijk dat de poort des doods de letterlijke waarheid was betreffende Elisa. De beschrijving van de kalme en rustige omgeving gaf mij troost over het verlies van mijn lieve Elisa.
Astrid Maria (Elisa)