Menu:

 

Recensies Personen

Het heeft mij aangezet om die dingen die ik nog vaak uitstelde op te pakken en uit te voeren en er creatief mee aan de gang te gaan. Ook het beter luisteren naar mijn lijf en de invulling die ik aan de dag gaf heb ik hierdoor veranderd. Ik weet nu door de tekening en de tekst en de uitleg van Diana hoe ik aan mezelf kan werken.
Sandra

The drawing is very clear. Thank you Diana.
Dolores Ashcroft-Nowicki - Directeur The Servants of the Light School

Nog nooit heeft iemand zo duidelijk een tekening voor mij gemaakt die zo treffend is en de diepe essentie van mij weet te raken. Top.
Niek Visch

Diana...Wauw!! Ik zeg oprecht, dit is geweldig!! Dit prachtige kunstwerk die jij gemaakt heb met zoveel Bezieling en Liefde en Kracht.. Je leest heel goed, je hebt werkelijk de kern beschreven van wie ik ben en hoe ik alles beleef, mijn zielenschijn getekend in 3D.. Door deze tekening en jouw beschrijving, heb je even in het kort, in een notendopje, mij verteld wat ik al wist. Jij hebt een stuk onzekerheid, die ik bijna koesterde, weggeveegd, mij een bevestiging gegeven, mij laten herinneren, zodat ik mezelf erken, die ik werkelijk ben. Menig mensen zijn je voor geweest, hebben mij allemaal verteld dat ik goed ben zoals ik ben, het wel kan en dat ik een prachtig mens ben.. Maar dit slaat alles!! Want elke keer als ik kijk naar de tekening aan de muur en het stuk lees, sta ik vol verwondering te kijken...naar mezelf en zeg ik "Ja".
Sterre "Rainbow-Warrior"

Nooit had ik het idee van een Zielstekening overwogen. De ziel heeft een verschillende betekenis voor verschillende mensen. Dus toen de tekening arriveerde samen met de zeer gedetailleerde beschrijving voelde ik verwondering omdat het "mij" had aangeraakt. Niet mijn alledaagse zelf, omdat de persoonlijkheid iets vergankelijks is en gevormd wordt door de condities van het leven: maar de innerlijke "Ik", de beschermer van het leven die wacht op zijn kans om te groeien in ons nieuwe verenigde innerlijke en alledaagse zelf in een proces dat altijd pijnlijk is. Het schenkt ons glimpen van nobelere en hogere perspectieven, hoewel we vaak onenigheid hebben met de oude waarden. Diana ving datgene waar we over spraken als mijn pijnlijke "Osiris" waar het oude moet sterven om het nieuwe geboren te laten worden. Het is een tijdloze quest vervat in werelds meest oude Wijsheid Mysterie. Je hebt geen idee van deze power totdat het je overkomt. Het is niet betoverend; het is niet mooi; maar elke stap brengt je dichter bij de power van de waarheid. In de Silent Eye, de school voor bewustzijn waar ik één van de directeuren van ben, onderwijzen we dat de vernietigende en confronterende delen van ons ego, die verandering in het leven is, die vernieuwing brengt bij het ontwaken. Het proces is een mengeling van Vuur en Waarheid, die inwerken op de afstervende delen van onszelf. Het is geen proces voor degenen die er niet klaar voor zijn en voor wie de illusie een trooster is. Zonder aarzeling tekende Diana al deze aspecten in mijn geschenk, die ik voor altijd zal bewaren. De timing van haar werk was adembenemend.
Stephen Tanham - Directeur van The Silent Eye School of Consciousness

Beelden kwamen boven van plaatsen die ik lang geleden bezocht heb. Nu werd het me ineens duidelijk dat ik op die plekken een inwijding ontving in het grote Mysterie van het Leven. In de tekening zit ook een element dat zich nog verder zal uitkristalliseren. Wat een prachtig en uniek geschenk. Ik zou het iedereen toewensen om zo'n geschenk te mogen ontvangen. Het laat een dimensie van onszelf zien, die we normaal nooit te zien of te horen krijgen. Ik ben diep onder de indruk omdat ik nog nooit zo naar mezelf heb gekeken.
Gerda

Ik was diep geraakt en de tekening gaf mij meteen een blij gevoel. De kleuren zijn prachtig en passen bij mij; vrolijkheid. De tekening deed mij denken aan een schilderij dat ik jaren geleden heb geschilderd. Ik vond deze associatie frappant. Als ik na mijn eerste reactie op de tekening jouw uitleg hoor/lees, dan kan ik alleen maar blij verrast knikken. Het klopt helemaal.
Tonija

Het is een mooie tekening en de uitleg is verbazingwekkend. Het is toch wel wonderlijk, dat je de essentie van iemand uit een foto kan halen. Dankjewel!
Jacob

Verrassend was de ervaring om mijn tekening met jouw uitleg aan te horen. Mijn woorden waren even compleet verdwenen om maar iets zinnigs terug te zeggen. Het kwam zó direct binnen. Niets oppervlakkigheid, maar verbaast over de diepe herkenning. Naarmate ik later weer naar de tekening keek werd het "oh ja-gevoel" steeds sterker. Dit is inderdaad wat mijn zielsopdracht inhoudt. Hoe kon ik dit vergeten zijn? Dit brengt me weer bij mijn oorspronkelijke spoor. Heel bijzonder Diana en ben je daarvoor enorm dankbaar!
Judith

Ontzettend bedankt als mens en als kunstenaar voor wat je voor mij hebt weergegeven in deze geweldige, krachtige en zeer duidelijke tekening. Telkens wanneer ik mijn blik richt op deze krachtige aanwezigheid komen er weer nieuwe inzichten en aanwijzingen naar voren. Positieve helderheid. Alsjeblieft ga door, je hebt ons nog veel te schouwen. Diep uit mijn hart, dank je wel.
Hans

De tekening was verrassend herkenbaar. Een bevestigend geschenk.
Sterre

Ik voelde en zag meteen herkenning. De beschrijving raakte me diep en zegt alles over wie ik ben. Het versterkt "mijn zijn". De ontwikkeling in mijn leven spreekt uit de gelaagdheid in de tekening. Dit leg jij ook duidelijk uit. Zo voel ik het ook. Er is een vernieuwende doorbraak bezig, een diep besef hoeveel ik mag ontvangen. Dat maakt mij "rijk". Hiermee heb je de mensen véél te geven.
Anneke

Bedankt voor de mooie tekening en vooral het prachtige symbolisch verhaal wat je daarbij hebt verteld. Zoals je merkte werd ik er een beetje stil van, veel positieve woorden met een mooie boodschap... het raakte me.
Rob

Hoe bijzonder is het als hetgeen iemand tekent zoveel zegt over jouw persoon. Over wie je diep vanbinnen bent, waar je staat en hoe je het leven tegemoet kunt treden. Mijn tekening was verhelderend, inspirerend en heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke proces. Nogmaals dank!
Suzanne

Ik was er eerst stil van en geraakt. Daarna ervaarde ik een kracht van binnenuit, waar ik vaak aan heb getwijfeld. Door het zien van de tekening in combinatie met de uitleg van de symboliek hoef ik hieraan niet meer te twijfelen. Mijn gedachten, ingevingen en gevoelens hierover kloppen. Een bevestiging die me sterk maakt. Ook geeft het me inzichten en puzzelstukjes vallen op hun plaats. Het helpt me om verder te groeien. Als ik nu weer naar de zielstekening kijk voel ik weer die liefde vanuit die diepere sfeer. Als een doorgang, een poort waardoor deze liefde mij kan bereiken. Het is echt heel mooi. Het is een beleving met inzichten die steeds dieper gaan. Het klopt helemaal. Het leeft.
Annie

Van Diana mocht ik een heel bijzondere tekening ontvangen die mij erg ontroerde. Zowel de tekening zelf als de mooie woorden gaven mij veel inzicht. De tekening en de gegeven tekst hebben een plekje in mijn kamer gekregen waardoor ik er steeds naar kan kijken en het kan lezen. Dankjewel Diana!
Inge

De tekening was zeer treffend. Wat zij over mij kon vertellen eveneens. Ik was er door geraakt en ik herkende mijzelf in het proces waar ik nu in zit. Dat zij dat weet vind ik erg bijzonder. Ik had niks verteld over dat ik bijvoorbeeld het sjamanisme heel mooi vindt. Het helpt mij weer als bevestiging en het geeft mij toch weer een stukje helderheid. Ontzettend bedankt Diana en ik kan beter bij mij zelf blijven door me voor te stellen dat ik in de blauwe tipi zit met mijn hart in mijn schoot.
Carina van der Giessen - praktijk de Witte Roos